Return to site

Hogyan óvd meg gépjárművedet a környezeti hatásoktól?

 

Tippek fényezett és fóliázott autókhoz.

Kinyílik a garázskapu. Előtted áll álmaid netovábbja. Igazi autóipari műremek. Megígéred magadnak, hogy különösen oda fogsz figyelni az épségére, és mindig megajándékozod majd egy ápoló waxolással is. A parkolóban legalább két autónyi helyet kihagysz majd, csak hogy nehogy valami vadállat nekinyissa a saját ajtaját a tiédnek. Az utakon Neoként fogod kikerülni a bogarakat és a madárürüléket. 

Ez volt a terv.

A gondos és körültekintő odafigyelés sokszor nem elég. A makacs szennyeződések - ha nem lépünk időben közbe - akár a fényezés kimarásához is vezethetnek. Ezek megelőzésére kínál megoldást a ServFaces Coat Ultima.

A ServFaces Coat Ultima

Molekuláris struktúrája révén kémiailag egybeköt a felülettel, kikeményedés után magasfényű végeredményt hagy maga után, vízlepergető tulajdonságát a lótuszvirág inspirálta. A lótusz-effektussal felruházott termék esélyt sem hagy a kosz, por, bogármaradványok és madárürülék megtapadására, így azok a felületben sem tudnak maradandó károsodást okozni. Az olyan környezeti hatások ellen is védelmet nyújt, mint például az oxidáció, sók és savak. A termék sárgulás-mentes és kopásálló.

Coat Ultima a fóliázott gépjárművekre is!

Szín módosításon átesett vagy karosszériavédő fóliával ellátott autókat is érdemes bevonni a “kerámia” kezeléssel. A fehér színezetű vagy matt felületű fóliák tisztán tartása a védőréteg nélkül még a legelszántabb autó tulajdonost is kihívások elé állíthatja, azonban alkalmazásával lerövidül a mosási folyamat, a két mosás közötti eltelt idő jelentősen kitolódik. A dekorációs fóliák esetében a kezelés plusz színmélységet és fényt ad a felületnek, karosszériavédő fóliáknál a hidrofób tulajdonságot erősíti.

Mit tud még a bevonat?

  • ellenáll a tisztítószereknek (ph 3 és 12 érték között) és az időjárási viszontagságoknak

  • színtelen és átlátszó bevonat

  • nem tartalmaz rákkeltő anyagot, UV-álló

  • szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is stabil marad ( -50 foktól +890 fokig)