Return to site

Mit legjobb megoldás a felnik védelmére?

ServFaces Coat Rims

A gépkocsi optikai megjelenésének kifejezetten hangsúlyos része egy szép formájú,  tetszetős, könnyűfém felni. Különösen fontos, hogy mindig a legjobb formájában tündököljön, a gondos kiválasztás után is lényeges, hogy megőrizze minőségét, megjelenését. Aki tisztított már felnit, az nagyon jól tudja, hogy ez nem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé. 

A fékpor, az időjárási viszontagságok és az egyéb makacs szennyeződések jelentősen megnehezítik a lelkes autótulajdonos dolgát, ráadásul csak erős savas kémhatású tisztítószerekkel távolíthatók el, ami a felninek sem tesz jót.

A ServFaces Coat Rims kezelés után a problémás felület könnyen tisztíthatóvá válik, a kosz nem képes megmaradni a felületen, egyszerűen a vízzel együtt lepereg róla. 

A “kerámia” kezelés az extrém magas hőmérsékletnek is ellenáll, anélkül, hogy a réteg fizikai tulajdonságát befolyásolná. A felületvédő rendszer a savas kémhatású tisztítószerekkel szemben is strapabíró, ezáltal megóvja  a felületet az idő előtti elhasználódástól. 

Összegezve: a kezelés után egy egyszerűen tisztítható, plusz csillogással felruházott, a külső környezeti hatásoknak ellenálló felnit kapunk.